Yargıtay üyesi Doğan'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

27 Şubat 2016 Cumartesi

Yargıtay üyesi hemşehrimiz Zihni Doğan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Yargıtay üyesi Zihni Doğan ziyarette yaptığı konuşmada, Belediyenin yaptığı hizmetlerle her geçen gün Çorum`un daha da güzelleştiğini belirterek yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Külcü`ye teşekkür etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Yargıtay`da bir Çorumlu hemşehrimizin olması bizleri mutlu ediyor. Ziyaretlerinden dolayı Zihni Bey`e teşekkür ediyorum”; dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül de ziyarette hazır bulundu.