25°C parçalı az bulutlu

25°C parçalı az bulutlu

YAMANTÜRK’TEN KARAKAYA’YA ZİYARET

24 Mart 2011 Perşembe

Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, Nurettin Karakaya`yı ziyaret etti.

Çorum`un çok gelişmiş bir kent olduğunu ifade eden Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Yamantürk, “Çorum`u yakından takip ediyoruz. Her geçen gün gelişmişliğini görüyoruz. Sanayisi ekonomisi ve şehirciliği ile adından söz ettiren bir kent. Tarihi ile görülmesi gereken bir il”; diye konuştu.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Karakaya ise Çorum`un son dönemlerde her alanda atılımlar yaptığını belirterek, “Çorum Belediyesi olarak yaptığımız çalışmalarımız halkımız tarafından takdir topluyor. Amacımız halkımıza daha iyi hizmet vermek”; dedi.

İsmail Yamantürk, Nurettin Karakaya`ya Bolu`nun meşhur ürünlerinin bulunduğu bir sepet hediye ederken, Karakaya ise Yamantürk`e Çorum leblebisi hediye etti.