22°C parçalı bulutlu

22°C parçalı bulutlu

YAĞMURSUYU ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

15 Kasım 2011 Salı

Belediyemiz, kış ayının girmesiyle birlikte alt yapı çalışmalarını da gözle görülür bir şekilde hızlandırdı. Asfalt, içmesuyu, yağmursuyu, kanalizasyon, yeşil alan çalışmalarının bu yılsonuna kadar tamamlanması için belediye çalışanları adeta seferber oldu.

Söğütlüevler`de yapılacak olan 5.535 metrelik yağmursuyu şebekesinin şu ana kadar 2.500 metrelik kısmı tamamlandı.

Osmancık Caddesi, Adnan Özejder Caddesi ve Söğütlüevler 1. Cadde arasında kalan bölümde yapılacak olan yağmur suyu çalışması ile yeni yapılaşma içerisinde yer alan bu bölge yağmur sularından kurtarılacak. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün göreve gelmesinden itibaren tüm altyapı çalışmaları gibi yağmur suyu şebeke çalışmalarına da yoğunluk veren Çorum Belediyesi, bu çalışmalarını bir an önce bitirmeyi hedefliyor.

Çorum Belediyesi olarak bir yandan alt yapı çalışmalarını sürdürürken diğer yandan sosyal belediyeciliğin getirdiği sorumlulukları da yerine getirmeye çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan tüm bölgelerimizde çalışmalarımız devam ediyor.