Yağmur suyu hat çalışmasında son 300 metre

18 Haziran 2020 Perşembe

Belediyemiz, altyapı çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Buharaevler ve Ulukavak Mahallelerini yakından ilgilendiren 1250 metre uzunluğundaki yağmursuyu hat çalışmasında sona yaklaşıldı. Çalışmalarda son 300 metrelik kısma gelindi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, bu çalışmayla birlikte sağanak yağışlarla birlikte gelen su baskını şikayetlerinin de ortadan kalkacağını kaydetti. Bölge sakinlerinden gelen talepleri de değerlendirerek bu çalışmayı yaptıklarının altını çizen Başkan Aşgın, “Burada yağmur suyu ile ilgili çalışma yapılması noktasında kararımızı verdik. Buradaki sorunu en kısa sürede çözeceğiz. Melik Gazi deresine 1.250 metrelik hat döşüyoruz. 300 metrelik bir kısım kaldı. Arkadaşlarımız onu da kısa sürede tamamlamış olacaklar. Bundan sonra yağmur yağdığı zaman hemşehrilerimiz böyle bir sıkıntıyla karşılaşmayacaklar. Çalışmamız bölge sakinlerimiz başta olmak üzere tüm şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Foto Galeri