29°C az bulutlu

29°C az bulutlu

Voleybolcularımız hızlı başladı

23 Haziran 2021 Çarşamba

Belediyemizin Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Türkiye Voleybol Federasyonu Bölgesel Lig Türkiye Finallerine hızlı başladı.

Belediyemizin Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı, Bölgesel Lig Türkiye Finallerinde ilk maçına Erzincan Yurdum Spor karşısında çıktı. 25-21, 25-17 ve 25-19’luk luk setlerle Erzincan Yurdumspor’u 3-0 yenerek turnuvaya iyi bir başlangıç yapan Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımını Belediye Başkan Yardımcımız İsmail YAĞBAT, Voleybol Branş Sorumlusu Adil Rahmi BALCI ve Kulüp Genel Sekreteri Gökhan ÖLÇER yalnız bırakmayarak tribünden destek verdi.

Belediyemizin Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol takımı yarın 18:00’de Samsun Voleybol takımı ile çok önemli bir müsabakaya çıkacak.

Foto Galeri