Voleybol Turnuvası tüm hızıyla devam ediyor

18 Aralık 2015 Cuma

Özel Kalem&Kültür takımı fırtına gibi esiyor

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen birimler arası voleybol turnuvası tüm hızıyla devam ediyor. Buhara Kültür Merkezi spor salonunda yapılan maçlar çekişmeli mücadelelere sahne oluyor.

Grup maçlarında artık sona yaklaşıldı. Bu hafta oynanacak maçlarla grup maçları sona erecek ve çeyrek final maçlarına geçilecek. Belediye personeli de maçlara yoğun ilgi gösteriyor. Turnuvaya Özel Kalem Müdürlüğü ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personeli tarafından kurulan Özel Kalem&Kültür takımının maçları ise seyirciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Şellale Cafe Sahibi Mustafa Mertek de sponsoru olduğu Özel Kalem&Kültür takımının hiçbir maçını kaçırmıyor. Özel Kalem&Kültür takımı son maçında Spor İşleri takımını 2-0 yenerek çeyrek finale çıkma yolunda büyük bir avantaj yakaladı.

Baklavalar Mustafa Mertek’ten

Şellale Cafe sahibi Mustafa Mertek, Özel Kalem&Kültür takımının Spor İşleri ile oynadığı maç sonrası her iki takım oyuncularına baklava ikramında bulundu. Baklavaları afiyetle yiyen sporcular Mertek’e teşekkür etti.