Vezirköprülü gençlerden duyarlılık örneği

7 Kasım 2016 Pazartesi

On Dokuz Mayıs Üniversitesi Vezirköprü Meslek Yüksek Okulu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Vezirköprü Gençlik Merkezi`nin ortaklaşa düzenlediği kampanya çerçevesinde doğa dostu 80 öğrenci Çorum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sahipsiz Sokak Hayvanları Bakımevi’ni ziyaret etti.

Hayvan dostu gönüllü gençler, geçici bakım evinde tutulan ve bakımları yapılan yaralı hayvanları sevdi ve onları besledi. Barınaktaki çalışmalar hakkında bilgi alan genç hayvan severler, yardıma muhtaç ve yaralı hayvanların hayatta kalmaları için gösterdikleri çabadan dolayı Çorum Belediyesi yetkililerine teşekkür etti.