Velipaşa Konağında çalışmalar sürüyor

3 Aralık 2020 Perşembe

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi olarak hizmet veren Velipaşa Konağında restorasyon çalışmaları başladı.

Kültür ve tarihine verdiği önemi yaptığı çalışmalarla ortaya koyan belediyemiz, şehrin önemli tarihi simgeleri arasında yer alan Velipaşa Konağını da restore ediyor. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, konakta incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konakta sürdürülen basit tadilat işlemlerinin iki hafta içerisinde tamamlanacağını belirten Başkan Aşgın, bu kapsamda dış cephede zamanla eskiyen sıva, ahşap kısımlar, yağmur olukları ve çatısında oluşan yıpranmaların giderileceğini dile getirdi.

Foto Galeri