Vatandaşlara Çanakkale mönüsü ikram edildi

19 Mart 2015 Perşembe

Çorum Belediyesi ve Hitit Üniversitesi işbirliği ile 18 Mart Çanakkale Zaferinin 100. yılında vatandaşlara Çanakkale mönüsü ikram edildi.

Hürriyet Parkında düzenlenen etkinliğe Hitit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Reha Metin Alkan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ile Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan katıldı. Alkan ve Gül buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan yemeği vatandaşlara kendi elleriyle ikram etti.

Yemek dağıtımına yardımcı olan personelin o dönemi ait asker kıyafeti giymesi dikkat çekerken, etkinlikte vatandaşlara Çanakkale türküleri de dinletildi.