Vali Kara'dan Başkan Külcü'ye iade-i ziyaret

16 Ekim 2014 Perşembe

Çorum Valisi Ahmet Kara, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye iade-i ziyarette bulundu.

Son yayınlanan Valiler Kararnamesi ile Çorum Valisi olarak atanan Kara’yadaha Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, belediye meclis üyeleri ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu.

Vali Ahmet Kara da bugün Başkan Külcü’ye iade-i ziyarette bulundu.Başkan Külcü’nün ziyareti veilgisi için teşekkür eden Vali Kara, “Merkezi, mahalli demeden el birliği ile Çorum için çalışacağız.Belediye Başkanımızın yaptığı güzel hizmetlerini hep birlikte görüyoruz. İnşallah o güzel çalışmalara, daha güzel ilaveleri birlikte yapacağız.Biz, halkın hizmetkarlarıyız. Halk memnun olursa Hak da bizden memnun olur.”;dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Kara`nın ziyareti için teşekkür etti. Külcü, “Sayın Valimizin Çorum`da çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Sayın Valimizin merkezi yönetim tecrübesi, bizim de hem mahalli yönetim hem de siyasetteki tecrübelerimiz ile yani ortak akılla şehrimizi birlikte yöneteceğiz.”; dedi.

Çorum Valisi Ahmet Kara`nın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaretinde başkan yardımcıları Zeki Gül, Ahmet Yabacıoğlu ve Turhan Candan da hazır bulundu.