Vali Kara: Belediyecilik hizmetlerin en güzelidir

15 Ekim 2014 Çarşamba

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve belediye meclis üyeleri Vali Ahmet Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Vali Ahmet Kara’nın Çorum’da önemli işlere yapacağına inandığını söyleyerek birlik ve beraberlik içerisinde başarılı çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

Vali Ahmet Kara da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Başkan Külcü’nün ikinci dönem tekrar seçilmiş olmasının birinci dönemde yaptığı başarılı hizmetlerin en büyük kanıtı olduğunu söyledi.

Belediyecilik hizmetinin hizmetlerin en zevklisi ve en güzeli olduğunu, belediyecilikte direkt olarak halka hizmet edildiğini ifade eden Vali Kara, dünyada artık yerel hizmetlerin giderek daha da önem kazandığını vurguladı. Kara, “Valiliğe düşen ne ise bu Valilik hizmeti bu Belediye hizmeti diye ben de ayrım yapmayacağım. Bunun sözünü veriyorum. Çorum’a ne katabilirsek önemli olan odur. Çorum’da görevli bulunduğumuz süre içerisinde gerek il genel gerek belediye meclisi ile onların aldıkları kararların icrasında her türlü desteği vereceğiz. Şehrimize faydalı hizmetler yapabilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz. Ben Çorum’un hizmetkârıyım. Başarınızdan çalışmalarınızın güzelliğinden hiçbir tereddüdümüz yok. Çorum’un hem binalar arasındaki uyumu hem yeni açılan caddelerin genişliği şehir merkezinde sıkıntı olmasına rağmen bu güzel hizmetleri görmekten mutlu oldum. Çorum’u güzel gördüm.” dedi.

Çorum Valisi Ahmet Kara sözlerini şu şekilde dürdürdü. “Valiliğe düşen ne ise bu Valilik hizmeti bu Belediye hizmeti diye ben de ayrım yapmayacağım. Bunun sözünü veriyorum. Çorum’a ne katabilirsek önemli olan odur. Çorum’da görevli bulunduğumuz süre içerisinde gerek il genel gerek belediye meclisi ile onların aldıkları kararların icrasında her türlü desteği vereceğiz. Şehrimize faydalı hizmetler yapabilirsek kendimizi mutlu hissedeceğiz. Ben Çorum’un hizmetkârıyım. Bize düşen bir şey olursa emrinizdeyiz hazırız. Kapımız sonuna kadar açık. Çorum’un hep beraberce hizmetinde olacağız.”