VALİ ÇAKIR'DAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE VEDA ZİYARETİ

13 Ağustos 2012 Pazartesi

Çorum Valiliğinden Rize Valiliğine atanan Nurullah Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye veda ziyaretinde bulundu.

Çorum Belediyesi’nin yaptığı çalışmalar ve sosyal kültürel etkinliklerle örnek bir belediyecilik sergilediğini söyleyen Vali Nurullah Çakır Çorum`un gelecekte daha iyi yerlerde olacağını belirtti.

“Yerel yönetim vizyonu bizim arzu ettiğimiz vizyonla kesişti”; diyen Çakır, yerel yönetimlerin genel idare üzerindeki bir kısım yükleri aldığını dile getirdi. Çorum Belediyesi`nin gerek ekip gerekse de bireysel anlamda önemli projelerin altına imza attığını kaydeden Çakır, “Çevre konusundaki duyarlılığınız, uç noktalara kadar sosyal yapıyı güçlendirme adına yapılan faaliyetler ve diğer çalışmaları değerlendirdiğimizde bunların gelecek 10 yıllara hizmet edeceğini biliyorum. Bu ve benzeri çalışmaların devamını diliyorum. Stat ile ilgili projeniz, Kültür Sitesi`nin yeşil alan olarak planlanması ve vilayet binasının bulunduğu bölgenin geniş bir alan olarak düzenlenmesi konusundaki çalışmalarınızdan mutluluk duydum. Önemli olan doğru yaklaşımların kente bir kazanç olması”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de yaptığı konuşmada Vali Çakır ile birlikte uyumlu bir şekilde çalıştıklarını belirterek, bu durumun yapılan hizmetlere olumlu bir şekilde yansıdığını kaydetti.

Başkan Külcü, gök kubbede hoş bir sada bırakan Vali Çakır’ın kişiliği ve samimiyetinin hiçbir zaman unutulmayacağını sözlerine ekledi.

Ziyaret sonunda Başkan Külcü, Vali Çakır`a günün anısına işlemeli cam vazo hediye etti.