Uzm. Dr. Sobacı'dan Başkan Külcü'ye ziyaret

17 Şubat 2015 Salı

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Ömer Sobacı Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Külcü “Türkiye sağlık hizmetlerinde çağ atladı diyebiliriz. Bunun bir parçası da Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği`dir. Başarılı hizmetlerinizin devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Ziyarette, Hitit Üniversitesi Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd. Doç. Sinan Zehir, İdari Hizmetler Başkanı Dr. İhsan Demirbaş ve Mali Hizmetler Başkanı Nurettin Arslan da hazır bulundu.