Uyduya ilk sinyali Başkan Külcü gönderdi

20 Ekim 2016 Perşembe

“Çorum`dan dünyaya açılan kapı”; sloganı ile yayın hayatına merhaba diyen TV 19`un uyduya ilk sinyallerini gönderen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, TV 19`un Çorum`a hayırlı olmasını temenni etti.

Çorum`un iyi, kaliteli ve uydudan yayın yapan bir televizyon kanalına ihtiyaç duyduğunu, bu ihtiyacın da TV 19 ile giderileceğine inandığını vurgulayan Başkan Külcü, “Şehir adına ve kendi adıma fevkalade heyecanlıyım. Bir siyasetçi olarak, bu şehrin bir hemşerisi olarak bunun özlemini kendi adıma hep hissettim.”; dedi.

Çorum`un Anadolu`nun ortasında saklı bir inci olduğunu söyleyen Külcü, bu inciyi TV 19 sayesinde herkesin göreceğini belirtti. Başkan Külcü; “Uzunca bir süre doğrusu hazırlık yaptınız. Hazırlıkları da zaman zaman arkadaşlarımız bizlerle paylaşmıştı. Onu da gördüğümüz, takip ettiğimiz zamanlar oldu. Siz ne kadar heyecanla beklemişseniz, ben de o kadar doğrusu heyecanla bekledim. Çorum Anadolu`nun ortasında adeta saklı bir inci gibi. Bunu herkesin görmesi lazım. Bu şehri herkesin tanıması lazım ve bunu bir televizyon kanalıyla yapabilmek de elbette en kolayı. İnanıyorum ki TV 19, bu misyonu şuanda üstlendi ve bundan sonra da yoluna emin adımlarla devam edecek. Biz de bir marka kent olması iddiasında bulunduğumuz Çorum`umuzu inşallah iyi bir televizyon yayıncılığıyla desteklemiş oluruz. İyi, kaliteli ve objektif yayın yapan bir televizyon kanalı, şehrin marka değerini yükselten unsurlardan birisidir. TV 19`un böyle bir televizyon olacağına yürekten inanıyorum. Tüm hemşerilerim adına TV 19 ailesine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyorum ve başarılı yayınlar diliyorum.”; ifadelerini kullandı.

Başkan Külcü daha sonra TV 19 Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Kılıç ile Genel Müdür Murat Erdoğan`dan televizyon yayınları ile ilgili bilgi aldı.