Usta satranççılardan Başkan Külcü’ye teşekkür ziyareti

26 Mayıs 2016 Perşembe

Çorum Belediyesi ve Satranç Federasyonu tarafından Çorum’da gerçekleştirilen Uluslararası Satranç Turnuvası’nda yarışan yabancı sporcular, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret ederek organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Beklentilerin üzerinde bir organizasyonla karşılaştıklarını belirten Turnuva Başhakemi Hakan Özgür, “Her yönüyle çok kaliteli bir ortam ve imkanlarla turnuvamızı gerçekleştirdik. Her şey mükemmel ve hiç bir eksiğimiz yok, her şey için teşekkür ederiz.” dedi.

Başkan Külcü`de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek dünya çapında satranç ustalarını Çorum`da ağırlamaktan mutluk duyduklarını söyledi.