Usta öğreticilerden Ankara'ya çıkarma

8 Temmuz 2019 Pazartesi

Belediyemizin Kadın Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde çalışan usta öğreticiler ve kurum idarecileri Sibel Aksungur ve Behiye Kuyumcu Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve El Becerileri Kursları (BELMEK) “El Emeği Göz Nuru Yıl Sonu Sergisi”,ni ziyaret etti.

Görsel sanatlar ve el sanatlarına yönelik ürünlerden oluşan Yıl Sonu Sergisi’nde; Tezhip, Ebru, Maraş Filesi, Antep İşi, Seramik Alüminyum Rölyef, Jüt, Mozaik, Çini, Tel Kırma, Gravür, Resim ve Ahşap Boyamadan oluşan sergiyi gezerek incelerde bulunuldu.

Foto Galeri

Usta öğreticilerden Ankara'ya çıkarma Usta öğreticilerden Ankara'ya çıkarma Usta öğreticilerden Ankara'ya çıkarma Usta öğreticilerden Ankara'ya çıkarma Usta öğreticilerden Ankara'ya çıkarma