"Usta" adlı oyun büyük ilgi gördü

27 Kasım 2019 Çarşamba

Belediyemiz  Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında usta adlı tiyatro oyununu izleyiciyle buluşturdu.

Sultan 2.Abdülhamid’in vefatının 101.yılı dolayısıyla ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez devlet tiyatro salonunda usta isimli tiyatro oyununu sergiledi. 2 seans halinde sahnelenen oyunun ilk seansı saat 14.00’da ikinci seansı ise saat 20.00’da izleyiciyle buluştu.

Çorum halkının büyük ilgi gösterdiği tiyatro oyununda ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez, Sultan 2. Abdülhamid’i canlandırdı. Oyunu yazıp yöneten Yenilmez, baba-kız ilişkisi üzerinden ilerleyen oyunda 2. Abdülhamid Han’ı canlandırdı. Sultan 2. Abdülhamid Han’ın şehzadelik günlerinden başlayıp son günlerine kadar olan dönemi anlatan tek perdelik “Usta” tiyatro oyununu salon beğeniyle izledi. Zaman zaman duygu dolu anların yaşandığı gösteride, Yenilmez’in performansı izleyici tarafından büyük alkış topladı. Tiyatro gösterisi, izleyenleri o yılları götürürdü.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Belediye Başkanımız Dr.Halil İbrahim Aşgın ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sümeyra Şengül’de oyunu izledi.

Foto Galeri