UŞŞAK FASLI KONSERİ MEST ETTİ

26 Haziran 2012 Salı

Belediyemiz Kadın Kültür ve Sanat Merkezi tarafından düzenlenen Türk Sanat Musikisi konseri izleyenler tarafından oldukça beğenildi.

24 Haziran Pazar günü Devlet Tiyatro Salonu`nda gerçekleştirilen “Uşşak Faslı Konseri”;ne Vali Yardımcısı Zülkarnin Öztürk, Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü, Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Müdürü H. Nuran Hakyemez, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever katıldı.

Şef Aliye Helvacı yönetimindeki koro “Uşşak Faslı Konseri”; adını verdiği konserle Çorumlu sanatseverlerin karşısına çıkarken koronun söylediği birbirinden güzel eserler izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. İzleyenlerin zaman zaman seslendirilen eserlere eşlik ettiği konser, Türk Sanat Musikisinin seçkin parçalarından oluştu.

Konser sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`nün eşi Hatice Külcü tarafından Koro Şefi Aliye Helvacı`ya plaket ve çiçek takdim etti.