Uslu ve Külcü Romanya büyükelçisine ziyaret

7 Ekim 2016 Cuma

AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İdare Amiri Salim Uslu ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Romanya ziyaretlerinde Türkiye Cumhuriyeti büyükelçisi Osman Koray Ertaş`ı da ziyaret etti.

Türkiye Romanya İşadamları Dernek Başkanı Murat Demiray, Din Hizmetleri Müşaviri hemşehrimiz Osman Kılıç ve Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz`ın da katıldığı ziyarette büyükelçi Ertaş`a Çorum ile ilgili bilgiler veren Salim Uslu ve Muzaffer Külcü, kendilerine gösterdiği nezaket ve yakınlık için teşekkür ettiler.