Uslu ve Külcü Milli Savunma Bakanı Yılmaz ile görüştü

25 Aralık 2013 Çarşamba

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz`ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Bakan Yılmaz`a Çorum da belediye çalışmalarına yönelik verdiği bilgilere ilaveten Çorum`un kentleşme sürecinde karşılaştığı sorunlar hakkında da bilgiler içeren bir dosya sundu.

Bakan Yılmaz, Çorum`daki gelişme sürecini yakından ve memnuniyetle takip ettiğini, bakanlık olarak sürece, mevzuat çerçevesinde olumlu katkı vermekten bahtiyarlık duyacaklarını ifade etti.