Uslu ve Bağcı İmam Hatip Lisesi Kampüsü'nü inceledi

3 Aralık 2014 Çarşamba

Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Cahit Bağcı ve Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü yeni İmam Hatip Lisesi kampüsünde çeşitli incelemelerde bulundular. Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Uslu ve Bağcı`ya çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Çorum Belediyemiz tarafından yapılan Yeni İmam Hatip Lisesi Kampüsü; 100 derslikli okul, 4 minareli ve 1.500 kişi kapasiteli uygulama camisi ve 300 öğrenci kapasiteli yurt ve spor salonundan oluşmaktadır. İHL Kampüsü, Türkiye`ye örnek bir okul projesi olarak dikkat çekiyor. Çorum Milletvekilleri Uslu ve Bağcı Çorum`a kazandırılan eğitim kampüsü için Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü tebrik ederek, hayırlı olsun dediler.