Ünlü sanatçı Azerin, büyük beğeni topladı

21 Aralık 2020 Pazartesi

Belediyemizin davetlisi olarak Çorum’da konser veren Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, büyük beğeni topladı.

Devlet Tiyatro Salonu’nda seyircisiz konser veren Azerin, “Çırpınırdı Karadeniz” ve “Ölürüm Türkiye’m” gibi birçok sevilen eserleri ile kulakların pasını sildi. Konser Çorum Web tv’den canlı yayınlanırken, konser sonrası Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, Azerin’e çiçek takdim etti.

Çorum’da olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Azerin, Türkiye ile Azerbaycan’ı “bir ananın ikiz evladı” gibi görüyorum.”Türkiye Cumhuriyeti, öncesinde Osmanlı devleti, Azerbaycan’ın yanında olmuş. Çanakkale Savaşı’nda omuz omuza savaşan gardaşlarız biz. Ben her zaman diyorum ki, biz iki bedende bir can değiliz, biz bir bedende bir canız. Bir ananın ikiz evladıdır Türkiye ile Azerbaycan. Öz Oğuz Türkleriyiz.” dedi.

Foto Galeri

Ünlü sanatçı Azerin, büyük beğeni topladı Ünlü sanatçı Azerin, büyük beğeni topladı Ünlü sanatçı Azerin, büyük beğeni topladı Ünlü sanatçı Azerin, büyük beğeni topladı