Ünlü ressam Hayati Misman, Çorum’da sergi açacak

19 Ocak 2016 Salı

Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi önemli sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gazi Caddesi üzerinde Çorumpark altında inşa edilen galeri, açıldığı günden beri sanatın merkezi haline geldi.

Kendine özgü resim çalışmalarıyla sanat camiası içerisinde önemli ressamlar arasında yer alan ressam Hayati Misman da 20 Ocak Çarşamba günü özgün baskı resim sergisini Çorum`da açacak. Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi`ndeki saat 16.00`da açılacak ve 30 Ocak 2016 tarihine kadar açık kalacak.

Hayati Misman, bugün de saat 14.30`da (19 Ocak Salı) sanatseverlerle söyleşi gerçekleştirecek ve baskı tekniği ile ilgili uygulamalı anlatım yapacak.