Ünlü keçe sanatçısı Mükerrem Turhan, Çorum’da sergi açacak

1 Mart 2016 Salı

Belediyemiz tarafından kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikler tüm hızıyla devam ediyor. Kendi alanında isim yapmış, ünlü isimleri Çorum halkı buluşturan Belediye, bu kez de ünlü keçe sanatçısı Mükerrem Turhan`ı Çorumlularla buluşturacak.

Ünlü ressamın keçe çalışmalarının yer alacağı sergi 1 Mart Salı günü saat 13.30`da Çorum Belediyesi Sanat Müzesi ve Galerisi`nde açılacak. 2 Mart Çarşamba günü de bu kez de Buhara Kültür Merkezi`nde saat 13.00`de Keçe Tasarım sergisi açacak olan sanatçı, yine aynı gün saat 13.30`da geçmişten günümüze keçe resim sanatı ile ilgili seminer verecek.

Çorum Belediyesi`nden yapılan açıklamada keçe sanatına ilgi duyan tüm Çorum halkı keçe sanatı sergisi ve seminerine davet edildi.