Ünlü aktivist Tuğrul Selmanoğlu Çorum’a geliyor

21 Aralık 2017 Perşembe

Selmanoğlu, Ümmetin Sorumluluğu Kudüs’ü anlatacak

Almanya’da katıldığı bir televizyon programında Türkiye’ye karşı haksız ithamlarda bulunan 5 Alman vatandaşına karşı gösterdiği dik duruş ve verdiği cevaplarla hafızalara kazınan aktivist yazar Tuğrul Selmanoğlu Çorumlularla buluşuyor.

İslam âlemini yakından ilgilendiren bir mesele olan Kudüs Meselesinin doğru anlaşılması noktasında Tuğrul Selmanoğlu’nun önemli bir bilgi kaynağı olduğunu vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, 25 Aralık Pazartesi günü saat 19.00’da Devlet Tiyatro Salonunda yapılacak olan “Ümmetin Sorumluluğu Kudüs” konferansına bütün Çorumluları davet etti.