Üniversite öğrencilerinden Kent Arşivine ziyaret

7 Nisan 2017 Cuma

Hitit Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ikinci sınıf öğrencileri, Çorum Belediyesi Kent Arşivi’ni ziyaret etti.
Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Meral Demiryürek başkanlığındaki ziyarete öğretim görevlisi Canan Uğurdağ, okutman Burcu Özaydın Yakıştıran ve ikinci sınıf öğrencileri katıldı. Arşiv görevlilerinden Kent Arşivindeki bilgi ve belgelerle ilgili bilgiler alan öğrenciler, görevlilere teşekkür etti.
Kent Arşivini gezen öğrencilere ayrıca Belediye Kültür Yayınlarından oluşan kitaplardan hediye edildi.