Ulusal Basın Temsilcileri Hattuşa'ya hayran kaldı

6 Kasım 2019 Çarşamba

Çorum’a gelen Ulusal Basın Temsilcileri Hattuşa’ya hayran kaldı.

Çorum Belediyesi’nin katkılarıyla ve Türkiye Satranç Federasyonunun ev sahipliğinde gerçekleşen Dünya 16 Yaş Altı Satranç Olimpiyatı için Çorum’a gelen Ulusal Basın Temsilcileri Hattuşa’yı gezdi. Rehber eşliğinde gerçekleşen gezide ilk olarak Hattuşa Ören Yerleri, Aslanlı Kapı, Hattuşa Kral Sarayı ve Yazılı Kaya da bulunan o çağa ait kalıntıların olduğu yerler ziyaret edildi. Binlerce yıllık medeniyete ev sahipliği yapmış Hititlerin yaşadıkları yerleri yakından gören basın mensupları tarihte yolculuk yaptı. Ulusal basın temsilcileri Çorum’a gelerek Hattuşa’yı görmelerini sağlayan Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti.

Foto Galeri