Ulukavak sakinlerinden Külcü’ye ziyaret

2 Şubat 2016 Salı

Ulukavak Mahallesi Muhtarı Hanefi Özdemir, mahalle sakinleri ve esnafıyla birlikte Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Ulukavak Mahallesi’ne yapılan hizmetler ve yardımlarnedeniyle mahalle sakinleri adına Başkan Külcü’ye teşekkür eden Hanefi Özdemir, “Sayın Başkanım, size inanıyor ve güveniyoruz. Yaptığınız hizmetler takdire şayandır. Başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz” dedi.

Ulukavak’a iki müjde

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Ulukavak Mahallesi sakinlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Belediye’nin Ulukavak’a yaptığı çalışmalardan bahsetti. Çatalhavuz ve Abdibey Camii Kur’an Kursları inşaatın devam ettiğini dile getiren Külcü, “Diğer mahallelerimizle birlikte Ulukavak Mahallesi’ndeki alt yapı çalışmalarımız da tüm hızıyla devam ediyor. Buradan bir müjde vermek istiyorum. Pazartesi Pazarı yanına yeni bir spor salonu ile mescit yapacağız” dedi.

Külcü’ye türkü sürprizi

Ulukavak Mahallesi muhtarı Hanefi Özdemir, ziyaret sonunda Belediye Başkanı Muzaffer Külcü adına bestelenmiş türküyü dinleterek büyük bir sürpriz yaptı. Aşık Kul Nuri’nin bestelediği ve okuduğu türküyü dinleyen Başkan Külcü, hayli duygulu anlar yaşadı. Külcü, jestinden dolayı Hanefi Özdemir’e teşekkür etti.