Ulukavak KKSM’de kursiyerlere sertifika töreni düzenlendi

22 Ağustos 2014 Cuma

Belediyemiz tarafından yapılan mahalle kültür merkezlerinde düzenlenen kursları tamamlayan kadınlara sertifikaları düzenlenen törenle veriliyor. Ulukavak Mahallesi Kültür Merkezi’nde açılan diksiyon, bilgisayar ve güvenli internet kurslarına katılan kadınlar Vali Sabri Başköy’ün eşi Fatma Başköy, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, ve çok sayıda kadının katıldığı bir törenle sertifikalarını aldı.

Fatma Başköy ve Hatice Külcü sertifika töreni öncesi birer konuşma yaptı.

Programa Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu’nun eşi Sıdıka Yabacıoğlu, Meclis üyeleri Seyhan Günhan, Şahiste Uçar, Vali yardımcılarının eşi Saadet Öztürk, Vicdan Topoğlu, Hitit

Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Sir Gavaz da katıldı.

Program pasta kesimiyle sona erdi.