Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma

30 Ekim 2019 Çarşamba

Belediyemizin ekipleri Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma başlattı.

Belediyemizin Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Ulu Mezarlıkta bakım ve ilaçlama çalışmalarına başladı. Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın mezarlıkların sık sık bakımdan geçirildiğini ifade etti.

Belediye ekiplerinin şehrin dört bir tarafında çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü dile getiren Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın Ulu Mezarlıkta kabir temizliği, ilaçlama, ağaç budama, temizlik işlerini gerçekleştiriyoruz. Çorum Belediyesi olarak tüm hizmetlerimizde olduğu gibi mezarlık hizmetlerinde de duyarlılık gösteriyoruz. Yaşama gözlerini yummuş vatandaşlarımızın ebedi istirahatgahları olan mezarlıklarda düzenli ve sürekli çalışmalar yapıyoruz. Ulu Mezarlık başta olmak üzere diğer mezarlıklarımızda da kapsamlı temizlik ve bakım hizmeti gerçekleştiriyoruz. Ulu Mezarlığımızda kabir temizliği, ilaçlama, ağaç budama, mezar yeri temini, yolların temizlik işlerini gerçekleştirdik. Çiftlik ve Hıdırlık mezarlıklarımızda da aynı çalışmaları gerçekleştireceğiz” dedi.

Foto Galeri

Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma Ulu Mezarlıkta hummalı çalışma