Uğur Mumcu esnafından Başkan Külcü’ye teşekkür

7 Ocak 2014 Salı

Uğur Mumcu Caddesi esnafı, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret ederek teşekkür etti. Uğur Mumcu Caddesi`nin yenileme ve aydınlatma çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getiren esnaf, Uğur Mumcu Caddesi`nin bir çarşı hüviyeti kazanmasını arzu ettiklerini kaydettiler.
Başkan Külcü`yü ziyaretlerinde cadde esnafı adına konuşan Murat Sungur ve Fikret Taşkaya, caddenin son halinden oldukça memnun olduklarını belirterek isteklerini dile getirme fırsatı buldular.

Uğur Mumcu Caddesi`nde faaliyet gösteren 92 esnafın imzasını taşıyan dilekçenin kendisine ulaştığını ifade eden Başkan Külcü, “92 esnafımız bize güvenip böyle bir talepte bulunuyorlarsa biz de gerekeni yaparız diyerek çalışmalarımıza başladık. Uğur Mumcu Caddesi`ni güzelleştirmek konusunda esnafla el birliği yapmaya her zaman hazırız”; dedi.