Uğur Işılak konseri iptal edildi

17 Mayıs 2013 Cuma

Belediyemiz, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği Uğur Işılak konserini iptal etti.

19 Mayıs Pazar günü Belediyemiz tarafından Atatürk Spor Salonu`nda saat 20.30`da düzenlenecek olan Uğur Işılak konseri Hatay-Reyhanlı`da meydana gelen patlamada hayatını kaybeden vatandaşlar için iptal edildi.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç`ın toplumsal hassasiyetin bir gereği olarak tüm ülkedeki konser ve kutlamaları iptal ettiklerini açıklamasının ardından Belediyemiz de 19 Mayıs`ta düzenleyeceği konseri iptal etti.