Uğur Işılak, Çorum halkını duaya davet etti

26 Ağustos 2013 Pazartesi

Belediyemiz tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Türk Hava Kuvvetleri Akrobasi Timi Türk Yıldızları`nın gösterisi öncesinde Kültür Park`ta sahne alan ünlü sanatçı Uğur Işılak, Çorum halkından büyük alkış aldı.

Sahneye çıkan ve birbirinden güzel türküler seslendiren Uğur Işılak, Mısır’daki katliam ve Suriye’deki kimyasal gaz saldırısını kınadığını söyledi. Işılak, “Dünyanın tüm coğrafyasında mazlumların katledilişine tepkimizi gösterelim. Bizim duadan başka silahımız yok.”; dedi.
Konsere katılan birçok kişi Mısır’daki darbe karşıtı gösterilerin sembolü haline gelen “R4BİA” işareti yaptı.

Konserin sonunda Işılak’a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de R4BİA işareti yaparak Mısır`daki darbeyi ve yapılan katliamları kınadı.

Uğur Işılak konserini Vali Sabri Başköy, İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çelik, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan ile on binlerce vatandaş izledi.