33°C parçalı az bulutlu

33°C parçalı az bulutlu

Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokakların asfaltlı yenilendi

26 Ağustos 2021 Perşembe

Şehri muhtelif yerlerinde yol yapım ve asfalt serim hizmetlerini aralıksız devam ettiren belediyemiz Üçtutlar sokakları da sıcak asfaltla buluşturdu.

İhtiyaç duyulan bölgelerde asfalt çalışmalarını titizlikle yürüten belediyemiz zamanla aşınmış bölgelerdeki asfalt yenileme çalışmalarına da devam ediyor. Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokaklarda devam eden asfalt yenileme çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, bölge esnafı ile sohbet etti. Esnaf yolların yenilenmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Asfaltlama çalışmalarımız şehrimizin her bölgesinde büyük bir hızla devam ediyor diyen Belediye Başkanımız Dr. Halil İbrahim Aşgın, “Asfalt sezonumuz boyunca programa aldığımız yerlerin asfalt ihtiyacını ekiplerimiz büyük bir titizlikle yürütüyor. Bir yandan da ihtiyaç olan yerlerde tespit çalışmalarını devam ettiriyorlar. Üçtutlar Mahallemize bağlı Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokaklarımızda asfalt yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Yaklaşık 350 metre uzunluğunda 6 metre genişliğinde asfalt serim çalışması yaptık. Mahalle sakinlerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.

Foto Galeri

Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokakların asfaltlı yenilendi Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokakların asfaltlı yenilendi Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokakların asfaltlı yenilendi Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokakların asfaltlı yenilendi Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokakların asfaltlı yenilendi Üçtutlar 3, 5 ve 6. Sokakların asfaltlı yenilendi