Ücretsiz Pazar servis aracına ilgi büyük

19 Aralık 2016 Pazartesi

Belediyemizin geçtiğimiz aylarda hayata geçirdiği kadınlara özel ücretsiz pazar servisi büyük ilgi görüyor.

Semt pazarlarının açıldığı yerlerde kadınların pazar alışverişinden sonra eve giderken yaşadıkları en büyük sorun olan taşıma sıkıntısı Çorum Belediyesi’nin hizmete sunduğu pazar servisi uygulamasıyla son buldu. Pazardan alışveriş yapan vatandaşlar, belirlenen güzergahlardan evlerine kadar bırakılıyor.

Çorum belediyesinin bu hizmetinden duydukları memnuniyeti dile getiren Çorumlu bayanlar, “Bu uygulama hayata geçmeden önce özellikle kış aylarında pazar alışverişlerinde zorlanıyorduk. Bazılarımızın evleri pazara uzak olduğu için pazar arabamızı, elimizdeki malzemeleri taşımakta güçlük çekiyorduk. Ücretsiz servis aracıyla tüm bu sıkıntılardan kurtulduk. Bu güzel hizmeti bize sunan Çorum Belediyemize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu.