Türkiye’ye örnek çalışmalar yapıyoruz

29 Nisan 2013 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Kurulu toplantısında Belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Kültür Sitesi`nin yıkımının bittiğini ve sadece harfiyatının kaldığını belirten Başkan Külcü, “Haziran ayında ilk kazmayı vuracak ve inşaata başlayacağız. Alt katında Çorum`un en güzel sanat galerisi olacak. Üstü ise modern bir park haline getirilecek. Hemşehrilerimiz en geç Ekim ayında bu parkta oturup çayını yudumlayabilecek”; dedi.

AK Parti iktidarı boyunca yapılan çalışmaların kısa sürede anlatılamayacağını, sadece son dönemde yapılanları anlatmanın bile saatler sürdüğünü kaydeden Başkan Külcü, “Bizim yaptıklarımız ortada. Altyapıyı, yolu, kaldırımı, temizliği hizmetlerimiz arasında görmüyoruz bile. Onlar bizim asli görevlerimiz zaten. Sadece onlarla yetinmiyor, dört yıl önce sosyal ve kültürel açıdan sıfır noktasında aldığımız Çorum Belediyesi`ni Türkiye`nin en önde gelen belediyeleri arasına sokmanın gururunu yaşıyoruz. Kadınlar ve gençlere yönelik çalışmalarımız ortada. Önümüzdeki hafta Kadınlara yönelik bir fuarımız açılacak. Ardından Türkiye`nin önemli akademisyenlerinin de katılımıyla Uluslararası Kadın Girişimciler Çalıştayı`nı Çorum`da gerçekleştireceğiz. Sonbaharda da 2023 vizyonuna uygun olarak kadın girişimci kursları açacağız. Beş ayrı semtimizde açacağımız Kadın ve Gençlik Kültür Merkezleri ise tüm hemşehrilerimizin hizmetine sunulacak”; diye konuştu.