Türk Yıldızları’ndan Başkan Külcü’ye ziyaret

15 Haziran 2013 Cumartesi

Yaptığı gösterilerle Türk halkının moral ve gurur kaynağı olan Türk Yıldızları, Çorum’da da gösteri yapacak.

Çorum Belediyesi tarafından 2009 yılından beri Çorum’da gösteri yapması için girişimlerde bulunulan Türk Yıldızları gösteri timi bu yıl Çorum’da da gösterisini sunacak. 24 Ağustos tarihinde Kültür Park’ta yapılacak olan gösterilere Çorum halkının ve civar illerin de ilgisinin yüksek olması bekleniyor.

Çorum’da gösteri yapılacak alanda incelemelerde bulunmak ve Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü makamında ziyaret etmek için gelen Türk Yıldızları gösteri ekibinden Binbaşı Evren Ayna, Binbaşı Şenol Çetin ve Üsteğmen Burak Tunç, Türk yıldızlarını gösterilerinin Türk silahlı kuvvetlerinin gücünü yansıttığını söyledi. Binbaşı Evren Ayna, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Çorum semalarında da birbirinden ilginç gösterilere imza atacaklarını belirterek gösterilere Çorum halkının ilgisinin yüksek olmasını beklediklerini söyledi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de Türk Yıldızlarının gösterisinin uzun zamandan beri Çorum’da yapılmasını arzu ettiklerini ifade ederek “İnşallah 24 Ağustos tarihinde Çorumlu hemşehrilerimiz keyifli bir gün yaşayacaklar. Türk Milleti olarak hepimizi gurur veren Türk Yıldızlarının gösterilerini izlemeye tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

Türk Yıldızları’nın Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaretinde gösteri tertip heyeti üyeleri ve Belediye Başkanı Yardımcısı Zeki Gül de hazır bulundu.