20°C parçalı az bulutlu

20°C parçalı az bulutlu

TÜRK OCAKLARI’NDAN BAŞKAN KÜLCÜ’YE ZİYARET

13 Mart 2012 Salı

Türk Ocakları Çorum Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Türk Ocakları Şube Başkanı Doç. Dr. Hilmi Demir ve yönetim kurulu üyeleri Türk Ocakları`nın 100. Yılı anısına düzenlediği “Şehitleri Anma”; programına Başkan Külcü`yü ziyaret ettiler.

Doç. Dr. Hilmi Demir, ziyarette yaptığı konuşmada 100. yıl anısına yapılan etkinlikte Türk Ocakları`nın kurucularına ve Çanakkale şehitlerine mevlit okutacaklarını söyledi.

Demir, “Şehitleri anma programına Hayrabolu Müftüsü Kurra Hafız Veysel Işıldar, Eyüp Camii Müezzini Kurra Hafız Davut Şensoy ve Cerrahpaşa Camii Emekli Baş Müezzini Hafız Mustafa Duman katılacak.”; diye konuştu.