Turabi,izleyenleri mest etti

10 Şubat 2016 Çarşamba

Belediyemiz, Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi`yi Çorumlularla buluşturdu. Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Türk Musikisi Anabilim Dalı Başkanlığı da yapan Turabi, Çorumlulara musiki ziyafeti sundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile birlikte çok sayıda musiki severin izlediği program Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirildi.

Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi`ye uşşak, rast, mahur, acem, hüzzam, suzidil, hicaz, acemaşiran makamlarına ait ilahiler seslendirdiği programının sonunda Başkan Yardımcısı Zeki Gül tarafından çiçek takdim edildi.