TÜMSİAD ve Beşir Derneği’nden Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti

15 Şubat 2018 Perşembe

Dünya Müslümanlarının bu zamana kadar bir lideri yoktu

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıç, yönetim kurulu üyeleri, Beşir Derneği Çorum Şube Başkanı Mehmet Murat Beşikçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Zeki Gül’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ülkemiz zor bir süreçten geçtiğini ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, 1974 yılında bu savaşın çok daha küçüğünü yaşayan bu ülke 1975-1976-1977 yıllında sıkıntılı ekonomik süreç yaşadı. 20 Liralık benzin almak için iki buçuk saat sıra bekleyen insanlarımız vardı. Yağ, tuz, gaz bulunmazdı. Şimdi ise Allah’a şükürler olsun, AK Parti iktidarı ile ülkemiz iyi bir ivme yakaladı. Dünya Müslümanlarının bu zamana kadar bir lideri yoktu. İslam ülkelerinin yöneticileri liderlik vasfından uzak, halkından uzaklar. Kendi milli değerlerinden ziyade başka yerlere bağlıkları var. Allah’a hamd olsun Sayın Cumhurbaşkanımız, tüm Türk ve İslam Dünyası tarafından kabul görmüş bir lider olarak ümmetin ümidi oldu. Bunun için de ülkemiz düşmanları böyle bir lideri kabul etmekte çok zorlanıyorlar. Bize düşen ülkemizin çıkarlarını kendi çıkarlarımızdan önde tutarak yaşamaktır. İş dünyası sadece kendilerine çalışanlar değildir. Çalışmalarıyla ülke ekonomisini ayağa kaldıranlardır. Sadece para kazanmakla insanların şuuru yerine gelmiyor. İnsanların yüreğine ve kalbine giren faaliyetler çok önemlidir. Manevi çalışmalar ve maddi çalışmalar birlikte yapılmadığı sürece tek kanatlı bir kuş gibi olur. Bunların farkında olarak 9 yıldır çalışmalarımızı bu şekilde sürdürüyoruz. Ziyaretleriniz için teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Zeki Gül, TÜMSİAD ve Beşir Derneği temsilcilerine yapmış oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Çorum Şubesi Başkanı Abdurrahman Kılıçise, yeni tevdi edilen görevinizde Allah muvaffak etsin. Başarılı bir çizgi vardı. Siz de bu çizgide önemli bir noktadaydınız. Belediyemizin temel taşlarından biriydiniz. Bizim iş dünyası olarak bir kaybımız yok elhamdülillah. Hizmette kalitenin, başarının artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bu konuda da dua ediyoruz. Başarılarınızı diliyoruz. Belediyemizin çalışmalarında bize iş düşerse her türlü desteğe hazırız. Belediyemizin alt yapı – üst yapı çalışmaları zaten vardı ama bundan da önemlisi sosyal ve kültürel alanlarda çok ciddi çalışmaları oldu. Bu çalışmaların devam etmesini temenni ediyoruz. Sizlerin de iş dünyasına desteklerini bekliyoruz. İş birliği içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah yeni görevinizi hayırlı etsin.

Beşir Derneği olarak hem ulusal hem de uluslararası hizmetlerimiz devam ediyor diyen Beşir Derneği Çorum Şube Başkanı Mehmet Murat Beşikçioğlu, Varinli Caddesi’nde bulunan paylaşım merkezimizde 5 yıldır düzenli yardımlarımızı yapıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızın başarılı olmasında sizlerin de destekleri çok büyük. Gündem ülke içinde ve dışında sürekli değiştiği için hizmet alanımız da değişiyor. Bizim yükümüz ağır. Kilis ve Reyhanlı’da iki ayrı fırınımız var. Her gün 120 bin ekmek üretiyoruz. 21 bin kişilik sıcak yemek yapıyoruz. İdlip ve Azez’de oluşturduğumuz çadırlar da oradaki misafirlerimize bakıyoruz. Beşir Derneği olarak başarılı çalışmalarınızın devamını diliyoruz dedi.

Foto Galeri

TÜMSİAD ve Beşir Derneği’nden Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti TÜMSİAD ve Beşir Derneği’nden Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti TÜMSİAD ve Beşir Derneği’nden Başkan Gül’e hayırlı olsun ziyareti