26°C parçalı bulutlu

26°C parçalı bulutlu

TÜM İLÇELERİMİZ GİBİ MECİTÖZÜ’NE DE YARDIM ETMEK İSTİYORUZ

28 Kasım 2011 Pazartesi

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Çorum Belediyesi`nin tüm ilçelere yardım ettiğini ancak Mecitözü`nün bu yardımlardan mahrum kaldığını söyledi. Mecitözü`nün şanssız bir ilçe olduğunu ifade eden Başkan Külcü, diğer ilçe ve beldelerden kendilerine yardım için talep geldiği halde Mecitözü Belediye Başkanı`nın kendilerini bu yönde bir talebinin olmadığını söyledi. Külcü, “5 ay daha fazla çalışmış Mecitözü de Ak Partili olacaktı. Mecitözü de yardımlarımızdan alacaktı. 14 ilçemiz ve 13 beldemiz ile biz bir Çorum`uz. Elvançelebi beldemize yaptığımız yardımın tutarı 1,5 trilyondur. Beldemize her zaman bu desteğimiz sürecektir. Bu hizmetlerden Mecitözü ilçemiz de yararlanacaktır. Bunu da halkımızın birliği ve beraberliği içinde gerçekleştireceğiz. Ben de ilçemizi partimizin bir belediyesi olması için sizlerin emrinde çalışacağım. Mecitözü için geri sayım başlamıştır. Bunu da başaracağız. Ak hizmetlerimize emin adımlarla yurt sathında devam edeceğiz.”; dedi.