32°C parçalı az bulutlu

32°C parçalı az bulutlu

TÜGVA'dan Külcü'ye ziyaret

15 Mayıs 2015 Cuma

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Çorum İl Temsilciliği, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

Çorum İl Temsilcisi Feridun Batan, vakfın misyonu ve gençliğin sorunları, çözüm noktaları konusunda yapacakları çalışmalar hakkında Başkan Külcü`ye bilgiler verdi. Çağın gereklerini iyi okuyan, ahlaklı, maneviyatı güçlü, ilmini çevresine ve geleceğine aktarmayı şiar edinmiş hassasiyetli bir gençlik kuruluşu olduklarını söyleyen Feridun Batan, “Çorum’da ‘Bismillah’ diyerek yola çıktık. Tarihimize baktığımızda bizim bir vakıf medeniyeti olduğumuzu söyleyebiliriz. Yani şehirleri bile vakıflar üzerinden kurmuşuz. Bu özelliğimizi yeniden canlandırmamız gerekiyor.” dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de bir milletin geleceğine daha iyi bakabilmesi ve başarılı olabilmesi için iyi bir gençliğe ihtiyaç olduğunu belirterek “Milletlerin en değerli varlığı yetişmiş insan gücüdür. Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkabilmesi çok önemli. İnşallah TÜGVA bu amaca hizmet edecek. Bu vesileyle yeni oluşturulan TÜGVA yönetimine de başarılar diliyorum” dedi.