32°C az bulutlu

32°C az bulutlu

TSM Topluluğu’ndan ''Özlenen Nağmeler'' Konseri

9 Mayıs 2015 Cumartesi

Belediyemiz Türk Sanat Musikisi Topluluğu, uzun süredir devam eden konser hazırlıklarını tamamladı. Topluluk üyeleri ilki 10 Mayıs Pazar günü ikincisi de 11 Mayıs Pazartesi günü olmak üzere iki konserle Çorumlu sanat müziği sevenlerin karşısına çıkacak.

Şef Ömer Erdal Cerit yönetiminde çalışmalarını uzun süreden beri titizlikle sürdüren Çorum Belediyesi Türk Sanat Musikisi Topluluğu üyeleri, “Özlenen Nağmeler”; adlı konseri Devlet Tiyatro Salonu`nda saat 20.00`da başlayacak.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Belediye TSM Topluluğu`nun 10 ve 11 Mayıs tarihlerinde Devlet Tiyatro Salonu`nda vereceği konsere tüm Çorum halkını davet etti.