TSM Korosu’ndan muhteşem konser

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu sanat müziği severlere dolu dolu iki gün yaşattı.

Şef Ömer Erdal Cerit yönetimindeki Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, Devlet Tiyatro Salonu’nda 12 ve 13 Mayıs tarihlerinde iki konser verdi. İki gün boyunca Türk Sanat Müziği’nin en seçkin parçalarını seslendiren koro üyeleri, sanatseverlerden tam not aldı. Hüzzam, Hicaz, Ferâhnâk, Rast, Uşşak, Kürdi Hicazkâr, Nihâvend, Kürdî, M. Kürdî ve Muhayyer makamlarındaki eserleri en güzel şekilde seslendiren koro üyelerine zaman zaman davetliler de eşlik etti.

Koro şefi Ömer Erdal Cerit, anneler günü nedeniyle salonda bulunan annelere bir sürpriz yaparak koro üyelerinden Zehra Öztürk’ü sahneye davet ederek “Kulağımdan gitmiyor ninni sesin” adlı şarkıyı söylemesi için ricada bulundu. Eseri başarı ile seslendiren Öztürk’ü, izleyiciler uzun süre alkışladı.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Özüdoğru, Çorum Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Duran Cesur, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ve çok sayıda sanat müziği severin katıldığı konser sonunda Zeki Gül, koro üyelerine teşekkür ederek,  şef Ömer Erdal Cerit’e çiçek ve teşekkür belgesi takdim etti.