TSM KOROSU GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

10 Mayıs 2012 Perşembe

Belediyemizin kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Sanat Musikisi konseri, müzikseverlerin beğenisini kazandı. Devlet Tiyatro Salonu`nda düzenlenen “Itri`den Bugüne Türk Sanat Musikisi”; konulu Bahar konserine Çorumlular büyük ilgi gösterdi.

Koro Başkanlığını Halil Özçelebi, Koro Şefliğini Ebru Erdem`in yaptığı Çorum Belediyesi Türk Sanat Müziği korosu Nihavend, Segah, Hüzzam, Muayyen Kürdi, Uşşak ve Rast makamında seslendirdiği şarkılarla dinleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.

Konsere Çorum Valisi Nurullah Çakır ve eşi Cemile Çakır, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eşi Hatice Külcü, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan ile çok sayıda müzikseverin katıldığı konserin sonunda Başkan Külcü, “Koromuz özverili çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Bugün bize yaşattıkları eşsiz müzik ziyafeti için koro üyelerine ve yöneticilerine teşekkür ediyorum”; dedi.

Çorum Valisi Nurullah Çakır ile Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Koro Başkanı Halil Özçelebi ve Koro Şefi Ebru Erdem`e çiçek ve plaket takdim etti.