TSM koro çalışmaları devam ediyor

18 Şubat 2014 Salı

Çorum Belediyesi Türk Sanat Musiki Korosu 12-13 Mayıs tarihlerinde vereceği konser için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Koro üyelerini ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan, koro başkanı Osman Ünsal Taşçı ve şef Ömer Erdal Cerit`ten çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çorum Belediyesi Türk Sanat Musikisi Korosu`nun 12 – 13 Mayıs tarihlerinde vereceği konsere yoğun bir tempoyla çalıştığını söyleyen Başkan Yardımcısı Zeki Gül, “Koromuz yeni yönetimi ile birlikte vereceği ilk konsere zengin ve seçkin bir repertuarla hazırlanıyor. Musikiseverler şimdiden bu konserin heyecanını duymaya başladı. Koroya katılmak isteyen musiki severler, koro çalışmalarına katılabilirler. Katılmak isteyen hemşehrilerimiz Turgut Özal İş Merkezi 4. Katta yer alan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü`ne müracaat edebilirler “; dedi.

Koro çalışmalarını inceleyen Başkan Yardımcısı Zeki Gül ve Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Ercan koro üyeleri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.