TSF Başkanı’nda engelli eğitim merkezine ziyaret

6 Mayıs 2016 Cuma

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Başkanı Gülkız Tülay ve yönetim kurulu üyeleri, 23-28 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak Çorum Uluslararası Satranç Turnuvası ön hazırlıkları için Çorum`da incelemelerdebulundu. Gülkız Tülay ve yönetim kurulu kendilerini karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, birim müdürleriyle birlikte Engelli Eğitim Merkezi ve Buhara Kültür Merkezi`ni gezdi.

Bu zamana kadar çok sayıda şehre gittiklerini ve gittikleri yerlerde bu kadar geniş kapsamlı tesisler görmediklerini vurgulayan Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı GülkızTülay, “Engellilerin kendilerini ifade edebilecekleri, sosyalleşebilecekleri ve becerilerini keşfedip geliştirebilecekleri merkezlerinin bu denli güzel olması beni çok duygulandırdı. Ayrıca, kadınlara yönelik yapılan kültür merkezleri, gençlere yönelik yapılan gençlik merkezlerindeki imkanlar da standartların çok çok üzerinde. Çorumlular, böyle güzel işler yapan bir belediyeye sahip oldukları için çok şanslı.”; dedi.