21°C parçalı bulutlu

21°C parçalı bulutlu

TOPLUMUN İYİ YETİŞMİŞ BİREYLERE İHTİYACI VAR

17 Şubat 2012 Cuma

İyi yetiştirilmiş bireylerin toplumun geleceğini de kurtaracağına dikkat çeken Külcü, “İyi yetişen bireyler toplumun geleceğini olumlu yönde şekillendirirken kötü yetişen bireyler ise patlamaya hazır bir bomba gibidir. Bu noktada geleceğe yatırım yapmak önemli”; şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, toplumun iyi yetişmiş bireylere ihtiyacının bulunduğunu söyledi.

Kısa adı Sevgi-Der olan Sevgi Evleri Yetiştirme Yurdu ve Sevgi Evlerini Yaşatma ve Koruma Derneği Başkanı Selime Ergüven ile yönetim kurulu üyeleri Hülya Örs, Gamze Gayretli, Ayşegül Çınar, Zuhal Yalçın ve Gülfere Tanrıkulu Ergül, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`yü ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta Kültür Sitesi`nde bürolarının açılışını gerçekleştiren Sevgi-Der üyeleri, Külcü`yü ziyaretlerinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Çocuklar için kurslar organize ettiklerini ve bu şekilde değişik faaliyetlerle onları hayata hazırladıklarını belirten Sevgi-Der Başkanı Ergüven, yapacakları çalışmalar için de Belediye`den destek beklediklerini bildirdi.

Belediye Başkanı Külcü ise bu tür işlerin zaman ve emek istediğini ifade ederek, “Zaman ve emek verildikten sonra neticeye ulaşılacak doğru adımların planlanması lazım. Sevgi ve şefkatinizi ne kadar hissettirirseniz o kadar başarılı olursunuz. Bu çalışmaları hayatın başka alanlarına da yaymalıyız”; dedi