30°C parçalı az bulutlu

30°C parçalı az bulutlu

Topladığı paralar ilaç kutusundan çıktı

18 Temmuz 2024 Perşembe

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere karşı çalışmalarını sürdürürken, yakalanan bir dilencinin topladığı paralar çantasındaki ilaç kutusundan çıktı.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri dilencilere göz açtırmıyor. Denetimlerine aralıksız devam eden Çorum Belediyesi Zabıta ekipleri, vatandaşların merhamet duygularını kullanarak dilencilik yapanlara yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir merkezinde devriye görevinde bulunan zabıta ekipleri, Osmancık Caddesi’nde dilencilik yapan bir kadını fark etti. Arama sırasında dilencinin topladığı paraları çantasındaki ilaç kutusunun içerisine gizlediği tespit edildi. Dilencilik yoluyla elde edilen yaklaşık 400 TL’ye tutanakla el konulurken G.K. isimli dilenci hakkında da Kabahatler Kanunu çerçevesinde idari para cezası uygulandı.

Foto Galeri

Topladığı paralar ilaç kutusundan çıktı Topladığı paralar ilaç kutusundan çıktı Topladığı paralar ilaç kutusundan çıktı