TOKİ İLKÖĞRETİM’DEN KÜLCÜ’YE TEŞEKKÜR ZİYARETİ

4 Mayıs 2012 Cuma

TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlköğretim Okulu yöneticileri ve öğrencileri Belediye Başkanı Muzaffer Külcü`ye “Aile Okulu ve Anne-Baba eğitimi”; projesine yaptığı katkılar nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.

TOKİ Şehit Şükrü Özyol İlköğretim Okulu`nda Çorum Belediyesi`nin destekleriyle gerçekleştirilen “Aile Okulu ve Anne-Baba eğitimi”; projesinin başarıyla uygulanması için her türlü desteği veren Başkan Külcü`nün her zaman kendilerinin yanında olduğunu söyleyen Okul Müdürü Ayhan Geylani, “Bizlere verdiği destekler nedeniyle Başkanımız Muzaffer Külcü beye şükranlarımızı sunuyoruz”; dedi.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, projenin önemine değindi.

Gerçekleştirilen proje sonrasında AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından da ödüllendirildiklerini anlatan Külcü, “Başbakanımız tarafından bir ödülle takdir edilmekse ayrı bir mutluluktu. Farklı bir duyguyu yaşatmış olduk, heyecanımızı tazelemiş olduk. Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu ve Ertuğrul Gazi İlköğretim Okulu`nda da 7 haftalık seriler şeklinde konferanslar düzenlendi.

Önümüzdeki hafta final yapacağız. Noktayı koyacağız. Eylül ayı ile birlikte diğer okullarımızda da bu projeyi gerçekleştireceğiz. Gençlikle ilgili kadınlarla ilgili özürlülerle ilgili yapmak istediğiniz bir projeleriniz varsa yine onları da birlikte yapabiliriz. Emeği geçen bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum”; dedi.